Channel Abonnement

oktober 2011

Lieve mensen,

Hier volgen de channelings van oktober 2011.

Nog even voor de duidelijkheid: een enkele channeling die je via dit abonnement ontvangt, publiceren wij ook op de website. Het grote merendeel van de channelings ontvang je echter alleen als abonnee.

Veel luisterplezier!
Lieve groet,

Pamela en Gerrit

 


Geluidsbestanden


Afspelen: klik op het onderdeel.
Downloaden: klik met de rechtermuisknop op het onderdeel en selecteer daarna 'Doel opslaan als'.
 
NB. De bestanden worden aangeboden in WMA-formaat. Wordt dit niet ondersteund klik dan op MP3.

De wederkomst van de vrouwelijke energie

MP3


Channeling van de Aarde

Deze channeling gaat over de geschiedenis van de mannelijke en vrouwelijke energie en het herstel van de balans tussen beide.

"Als je heel sterk je focust op controle, macht en manipulatie vanuit het denken, vanuit het mentale, dan wordt het vrouwelijke al snel je vijand. Want het vrouwelijke is van nature meer vloeiend, flexibeler, stromend en meer verbonden met kwaliteiten van gevoel en emotie.
Het vrouwelijke is de bron van alle inspiratie. Ze legt de brug met je ziel. Je ziel stroomt door je vrouwelijke energie.
De mannelijke energie is bedoeld om die inspiratie te ondersteunen en het mogelijk te maken om die inspiratie handen en voeten te geven in deze wereld, de materiële werkelijkheid."

Drie kinderen

MP3

Channeling van de Aarde

Blijdschap, angst en boosheid zijn drie innelijke kinderen die in ons leven. In deze channeling wordt uitgelegd hoe we met ze om kunnen gaan en hoe ze ons kunnen helpen.

"Jullie wachten vaak op boodschappen van je Ziel om je levensweg te vinden, je pad. Maar je Ziel spreekt tot jou via deze kinderen, via je buik, heel aards en ook heel krachtig en spontaan.Doorlopend krijg je informatie vanuit de stroom in je buik via je emoties, via je innerlijke kinderen.
En ik kan het wel uitroepen naar jullie NEEM DAT SERIEUS."

De hemel op Aarde

MP3

Channeling van Jeshua

In deze channeling vertelt Jeshua over zijn leven. Hij gaat in op de parallellen tussen zijn leven en het onze.

"Op een gegeven moment was het duidelijk dat de gevestigde macht mij niet wilde, mij wilde elimineren, verwijderen. De dreiging hing al een tijdje in de lucht en ik liet het gebeuren. Het was op een gegeven moment zeker dat ik veroordeeld zou worden; ter dood gebracht zou worden.
En ik vluchtte niet. En dit bracht verwarring onder mijn volgelingen, mijn broeders en zusters met wie ik één was in het hart. Zij waren ontsteld dat ik mij zou laten ombrengen door de gevestigde macht, dat ik mee zou gaan in die beweging. En zij waren ook diep gekwetst."